Affärsuppdatering

Vi presenterar det nya namnet Remotion

Group photo of strategic people working at Remotion

Affärsuppdatering

Vi presenterar det nya namnet Remotion

Stockholm den 7 juni 2023

I ett snabbt föränderligt landskap, där företag möter mer komplexitet och konkurrens kring digitalisering, teknologi och affärsmässighet, dyker den ”nya” Remotion upp som en partner för kunder över hela Norden och utanför. Recoordinate, DigiView och Remotion är stolta över att presentera det nya varumärket Remotion, ett dynamiskt konsultföretag som utnyttjar den transformativa kraften hos data och lägger ett orubbligt fokus på datadriven kundcentrerad.

På Remotion strävar vi efter att sätta våra kunder i rörelse mot deras vision, med strategisk inriktning och spetsmetoder för affärstransformation och prestanda, fullt drivna av data och insikter. Det är just därför vi har samlat de bästa hjärnorna från DigiView, Remotion och Recoordinate för att bilda ett kraftpaket som omformar konsultlandskapet genom att blanda teknik, kreativitet, strategi och smidighet i ett.

”Att kombinera våra unika metoder inom Digital Lead Management, Omni-Channel Personalization, Business Agility, Performance Marketing och Creative Performance innebär att vi nu kan leverera ett mer integrerat erbjudande för att hjälpa våra kunder att överträffa sina konkurrenter. Vi tror att erfarenhetsledd tillväxt är en given strategi i dagens digitala djungel av komplexitet och höga krav på kundupplevelser, från förbättrade arbetsflöden till att driva tillväxt och optimera resultat både digitalt och organisatoriskt, vi har det hela – enkelt och med en transparent leveransmodell.” – Axel Rinaldo, vd för Remotion.

Blandningen av media/prestanda, kreativitet i DigiView, marknadsföringstransformeringslösningarna i Remotion och det agila & kundförsta tänkesättet hos Recoordinate gör att Remotion framstår som den ultimata one-stop-shopen för chefer och CMOs inom det kommersiella området. Vårt uppdrag är att tillhandahålla ärlig och transparent expertis som håller företag framåt inom Digital Lead Management, Omnichannel Personalization, Business Agility och Performance Marketing.

Det nylanserade Remotion och dess tre medgrundande företag har internt genomgått en agil transformation under de senaste 6 månaderna. Remotions 50 anställda levererar nu inom värdeströmmarna ”Growth”, ”Performance” och ”Agility” och är organiserade inom kompetenshubben: Management Consulting, Omni Performance & Analytics, Marketing & Project Management, Agile WoW, och Content & Creative.

För närvarande har Remotion verksamhet från två orter i Stockholm: Sveavägen 59 och Parmmätargatan 7. Remotions ambition är dock att inom en snar framtid konsolideras till en enda lokal. Noterbart är att Axel Rinaldo, tidigare VD för Recoordinate, har tillträtt som VD på Remotion.

 

 

Om nylanserade Remotion

Remotion är en svensk konsult- och byråbyrå med säte i Stockholm. Företaget är en heltäckande leverantör av konsulttjänster inom digital affärsutveckling, digital marknadsföring och agil transformation. De grundande bolagen till Remotion (Recoordinate, Digiview och Remotion) genererade tillsammans en omsättning på 111 miljoner SEK 2022.

 

Om Recoordinate

Recoordinate grundades 2010 av Anders Grahn och Axel Rinaldo. Konsultfirman erbjuder tjänster inom digital affärsutveckling, agila transformationer, marketing automation och kundanalys. I Recoordinates portfölj finns kunder som SJ, Trygg Hansa, Electrolux och If Insurance. 2022 hade Recoordinate en omsättning på 50,4 miljoner SEK med en vinstmarginal på 16%.

 

Om Digiview

Digiview grundades 2020 av Andreas Bengtsson, Felicia Holte och Sofia Vinsa – då blev de också en del av Recoordinate Group. Byrån tillhandahåller tjänster inom digitala och traditionella medieköp, innehållsproduktion, strategi och digital analys. Digiviews portfölj inkluderar kunder som PwC, Vattenfall, Filmstaden och Office Depot. 2022 hade Digiview en omsättning på 22,8 miljoner SEK med en vinstmarginal på 11,45 %.

 

Om Remotion

Remotion grundades 2016 av Per Willebrand och Hannes Bünger. Konsultfirman erbjuder tjänster inom digitalisering, managementkonsulting och omni-channel personalisering. I Remotions portfölj finns kunder som Adlibris, Easypark, Coop och Securitas. 2022 hade Remotion en omsättning på 37,9 miljoner SEK med en vinstmarginal på 24,5%.

 

 

Är du nyfiken på Remotion och vill veta mer om vårt erbjudande? Tveka inte att kontakta oss!