Partnerskap

Remotion samarbetar med Insider

Partnerskap

Remotion samarbetar med Insider

Remotion är stolta över att tillkännage ett nytt partnerskap med Insider, en marknadsledande plattform för tillväxthantering och personliga kundupplevelser. Detta samarbete gör det möjligt för Remotion att erbjuda ännu mer avancerade lösningar för att optimera kundresan och öka konverteringsfrekvensen för kunderna.

Insider är känt för sin högklassiga teknologi som möjliggör personliga upplevelser över alla digitala kanaler, vilket säkerställer att rätt budskap når rätt kund vid rätt tidpunkt. Genom denna nya allians kommer Remotion att kunna leverera ännu mer exakta och kraftfulla marknadsföringsstrategier baserade på realtidsdata och djupgående analyser.

”Samarbetet med Insider är ett steg framåt för Remotion. Vi är övertygade om att deras unika plattform, i kombination med vår djupa kunskap inom digital marknadsföring, kommer att hjälpa våra kunder att nå sina mål och bygga ännu starkare kundrelationer.”

– Per Willebrand, Co-founder & Partner på Remotion

Remotion är entusiastisk över möjligheterna detta partnerskap kommer att skapa för kunder och ser fram emot att utveckla många framgångsrika projekt tillsammans med Insider.