Affärsuppdatering

Återigen tog vi ett steg framåt med vår DI Gasell Jump!

Affärsuppdatering

Återigen tog vi ett steg framåt med vår DI Gasell Jump!

Remotion utsågs till ett DI Gasell-företag för sjunde året i rad!

I år, under namnet Remotion, fick de kombinerade insatserna av Remotion, Digiview (tidigare SocialView) och Recoordinate sitt sjunde DI Gasell-pris. Detta prestigefyllda erkännande markerar en betydande prestation för vårt enade team och visar vårt fortsatta engagemang för excellens.

Detta är en fantastisk utmärkelse som erkänner vårt företag som ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma. Grattis till oss för denna prestation! Som ett Gasellföretag är vi stolta över att vara en av Sveriges hjältar. Vi skapar jobb, driver tillväxt och bidrar till en stark entreprenörsanda i landet.

Vi är mycket tacksamma för denna utmärkelse och vill tacka alla våra medarbetare och kunder som har bidragit till vår framgång. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa och nå ännu högre höjder tillsammans.

Om DI Gasell

Dagens Industris Gasellföretag är ett prestigefyllt pris som årligen delas ut till Sveriges snabbast växande företag. För att kvalificera sig som ett Gasell-företag måste ett företag uppfylla strikta kriterier, inklusive att ha fördubblat sin omsättning under en fyraårsperiod och visa positiva resultat. Priset syftar till att lyfta fram företag som bidrar till ekonomisk tillväxt, innovation och jobbskapande.